De ce să ții cont când organizezi o petrecere surpriză pentru partener

0
168
make,a,wish!,happy,young,man,celebrating,birthday,among,friends
make,a,wish!,happy,young,man,celebrating,birthday,among,friends

Planificarea unei petreceri surpriză pentru iubit sau soț poate fi o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a te asigura că totul decurge fără probleme, iată câteva lucruri de care să ții cont. 

Păstrează secretul

Cel mai important lucru pentru o petrecere surpriză este să păstrezi secretul. Fii atentă pentru a nu dezvălui nimic jumătății tale. Dacă ai nevoie de ajutor în planificarea petrecerii organizează întâlniri „clandestine” cu familia și prietenii. 

Poți chiar crea un grup pe Facebook sau WhatsApp pentru a te asigura că toată lumea este pe aceeași lungime de undă. Odată ce le-ai spus apropiaților despre petrecere, amintește-le să nu-i spună nimic partenerului. Gândește-te și ce vei face dacă secretul iese la iveală accidental și pregătește-te din timp. 

Alege o temă

Alege o temă care reflectă obiceiurile, hobby-urile și alte lucruri de care este interesat partenerul. Indiferent dacă adoră fotbalul, filmele sau călătoriile, încearcă să legi petrecerea de una dintre pasiunile sale pentru un eveniment cu totul special. 

De exemplu, dacă este pasionat de parfumuri îi poți oferi un set cadou barbati și poți amenaja încăperea în acord cu aromele sale preferate. Alege preparate exotice deosebite care au anumite savori și amenajează locul petrecerii ca în lumea creată de pafumul preferat, folosind un decor tropical, marin sau oriental.

Poți chiar organiza o petrecere surpriză cu o temă inedită precum:

  • Destinație misterioasă – poți planifica o escapadă și oferi indicii pe parcurs, cu 24-48 de ore înainte de ziua lui. Alege un alt oraș sau, de ce nu, chiar o țară care este pe lista de destinații favorite ale iubitului;
  • Flash mob surpriză – dacă este pasionat de dans și muzică, iar prietenii voștri sunt de acord, poți organiza un o reprezentație surpriză de ziua sa. După, strângeți-vă pentru înghețată sau o masă lejeră în oraș;
  • Petrecere sub acoperire – invită sărbătoritul la un eveniment fals alături de familie sau prieteni, apoi transformă totul într-o petrecere de pomină.

Optează pentru o locație deosebită

Dacă vrei să organizezi o petrecere surpriză trebuie să te asiguri că există suficiente locuri de parcare pentru invitați, că este un spațiu suficient de mare și că nu va fi descoperit accidental de iubit/soț. Iată câteva idei:

  • Acasă – parcarea plină de mașini poate convinge sărbătoritul că i-ai planificat o petrecere. Secretul este să rogi invitații să parcheze mașinile la 1-2 străzi distanță pentru a nu da de bănuit;
  • Vinotecă sau bar – există suficiente locuri de parcare, spațiu și acces la băuturi de toate felurile;
  • Restaurant – este cu atât mai bine dacă există o cameră separată pentru petreceri private, care nu poate fi văzută din alte zone ale restaurantului.

Alege cu grijă data

Data poate fi chiar ziua de naștere însă nu este o regulă. Alege o dată care să se potrivească bine cu programul partenerului. Poate fi nevoie să vorbești cu prieteni apropiați sau colegi de muncă pentru a te asigura că nu apar surprize neplăcute. Ține cont de diverse întâlniri de muncă, perioade aglomerate la job, sală sau alte întrevederi. Cele mai reușite petreceri surpriză sunt cele care se integrează fără probleme în programul zilnic al sărbătoritului.

Pregătește surpriza

Pregătirea surprizei implică mai mulți pași decât ai crede. Iată care sunt:

  • Inventează un pretext – dacă este nevoie, roagă-l să rezolve unele treburi în oraș, pentru a te asigura că este ocupat cât timp organizezi petrecerea;
  • Stabilește un alibi – dacă tu sau o altă persoană apropiată nu puteți fi lângă el înainte de surpriză, trebuie să găsești un motiv bun pentru a nu exista suspiciuni. Cele mai simple sunt o programare la coafor sau manichiură, o oprire la piață, spălarea mașinii sau alte activități de zi cu zi care nu stârnesc prea multe reacții;
  • Planifică intrarea – vorbește cu familia sau prietenii pentru o intrare memorabilă. Poate implica folosirea de confetti, prietenii care strigă „Surpriză!” etc;
  • Stabilește un plan de rezervă – gândește-te la un plan B dacă protagonistul intră la bănuieli sau își schimbă programul. Astfel, te vei putea adapta și menține surpriza intactă.

O petrecere surpriză se bazează pe păstrarea secretului. Asigură-te că nu sufli o vorbă despre petrecere și roagă și familia și prietenii să fie alături de tine. Pune-ți la treabă creativitatea pentru o petrecere spectaculoasă. 

Sursa foto: Shutterstock