10 idei de machiaj de Halloween zombie?

0
20
machiaj halloween
66f316f9c5c36

10 Idei de Machiaj de Halloween Zombie

Halloween-ul este prilejul perfect pentru a explora latura mai intunecata si mai artistica a machiajului. Transformarea in zombie este una dintre cele mai populare alegeri, datorita efectului spectaculos si posibilitatilor infinite de creatie. Daca esti in cautare de inspiratie pentru a realiza un machiaj de zombie autentic si impresionant, iata 10 idei pe care le poti incerca anul acesta.

1. Zombie Clasic

Pentru un look de zombie clasic, focusul este pe pielea palida si ranile deschise. Foloseste o baza alba sau foarte deschisa pentru a-ti face pielea sa arate lipsita de viata. Adauga umbre cu gri sau maro inchis in jurul ochilor, pe pometi si de-a lungul liniei maxilarului pentru a crea adancimi. Nu uita de "ranile" sangeroase, pe care le poti realiza cu ajutorul gelului de machiaj rosu si latex lichid pentru un efect tridimensional.

2. Zombie Scolar

Transformarea intr-un zombie scolar poate adauga un strop de poveste costumului tau. Incepe cu uniforma scolara si machiajul palid descris mai sus. Pentru a accentua povestea, poti adauga elemente specifice, cum ar fi ochelarii sparti sau carti de scoala "patate" de sange. Ranile pot fi concentrate pe maini si fata, sugerand o lupta recenta pentru supravietuire.

3. Zombie de Spital

Un zombie de spital aduce cu sine o poveste spumoasa. Imbraca-te in halat de spital sau in uniforma de asistenta, cu pete de "sange" artificiale. Machiajul poate include ochi inrositi si iritati, buze palide si multe "taieturi" pe fata si pe brate. Foloseste bandaje murdare pentru a completa look-ul si pentru a adauga un element realist de groaza.

4. Zombie Copil

Machiajul de zombie pentru copii trebuie sa fie mai putin infricosator si mai mult pe partea ludica. Utilizeaza palete de culori mai deschise si adauga elemente hazlii, cum ar fi vopsea care sa arate ca si cum ar fi dulciuri topite. Un truc este sa folosesti sclipici pe ranile false pentru a le face mai putin infricosatoare si mai mult festive. Adauga accesoriu in tema, cum ar fi o palarie de vrajitor sau o bagheta magica, pentru a mentine spiritul distractiv al Halloween-ului.

5. Zombie Apocaliptic

Pentru un zombie venit direct dintr-un scenariu apocaliptic, machiajul trebuie sa fie dramatic si exagerat. Gandește-te la piele extrem de palida, cu vene proeminente desenate cu vopsea sau creion dermatograf in nuante de albastru sau negru. Adauga prostetice sau latex pentru a crea aspectul de descompunere avansata si foloseste lentile de contact speciale pentru a completa transformarea in creatura de cosmar.

Indiferent de stilul pe care il alegi pentru machiajul de zombie de Halloween, important este sa te distrezi in timp ce iti pui in practica creativitatea. Fiecare idee de aici poate fi ajustata si personalizata pentru a se potrivi cu viziunea ta unica. Halloween-ul este momentul perfect pentru a experimenta si pentru a te bucura de reactiile pe care le vei primi la petreceri sau in timp ce mergi cu "trick-or-treat". Aminteste-ti sa folosesti produse sigure pentru piele si sa testezi orice material nou inainte de a-l aplica pe zone extinse, pentru a evita orice reactii alergice. Distreaza-te transformandu-te in cel mai infricosator zombie de pe strada ta!