5 recomandari de machiaj de revelion

0
21
machiaj de revelion
66f34999d476b

Introducere

Anul nou se apropie cu pasi repezi si, cu aceasta ocazie, fiecare dintre noi isi doreste sa arate impecabil. Machiajul de Revelion este unul dintre elementele cheie care ne completeaza tinuta si ne accentueaza trasaturile. Fie ca petreci acasa, la un restaurant sau la un bal mascat, machiajul trebuie sa fie pe masura evenimentului. In acest articol, iti voi prezenta 5 recomandari de machiaj care te vor face sa stralucesti in noaptea dintre ani.

1. Machiajul smokey eyes

Unul dintre cele mai populare si indragite stiluri de machiaj pentru Revelion este smokey eyes. Acest tip de machiaj iti pune in valoare ochii si adauga o nota de mister tinutei tale. Pentru a obtine un smokey eyes perfect, este important sa folosesti o baza de machiaj pentru pleoape pentru a asigura durabilitatea si intensitatea culorilor. Incepe cu o nuanta deschisa in coltul interior al ochiului si continua cu tonuri tot mai inchise spre exterior. Nu uita de eyeliner si de multa mascara pentru a defini si mai bine ochii. Pentru un efect dramatic, poti adauga chiar si niste gene false.

2. Buze in culori vibrante

Daca preferi sa lasi ochii intr-un plan secundar si sa-ti accentuezi buzele, alege o culoare vibranta pentru ruj. Nuantele de rosu, fucsia sau chiar burgund sunt perfecte pentru a-ti scoate in evidenta buzele si a adauga o pata de culoare tinutei tale de Revelion. Asigura-te ca exfoliezi buzele inainte de a aplica rujul, pentru a evita aspectul uscat sau descuamat. De asemenea, foloseste un creion de buze pentru a defini conturul si pentru a preveni ca rujul sa se intinda. Un finish mat sau semi-mat va asigura o mai buna rezistenta a culorii pe parcursul noptii.

3. Highlighter pentru stralucire

Highlighter-ul este produsul de machiaj care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau in noaptea de Revelion. Aplicat corect, acesta iti va lumina fata si iti va da un aspect radiant. Aplica highlighter pe zonele care prind lumina natural, precum pometii, arcul de deasupra buzelor, puntea nasului si chiar deasupra arcadelor sprancenelor. Alege o nuanta care se potriveste cu tonul tau de piele: nuante de aur pentru pielea mai inchisa sau tonuri de roz si perla pentru pielea deschisa.

4. Conturarea fetei

Conturarea sau sculptarea fetei este o tehnica care te ajuta sa definesti si sa iti accentuezi trasaturile. Folosind un produs de contur putin mai inchis decat tonul tau natural de piele, traseaza linii sub pometi, pe lateralele nasului si de-a lungul liniei mandibulei. Estompeaza bine produsul pentru a evita linii dure si pentru a obtine un efect cat mai natural. Conturarea este un pas esential in special daca machiajul tau va fi fotografiat, deoarece fotografiile tind sa "sterge" unele detalii ale fetei.

5. Sclipici si pigmenti metalici

Pentru un look cu adevarat festiv, nu ezita sa adaugi putin sclipici sau pigmenti metalici in machiajul tau. Aplica sclipici pe pleoape, pe buze sau chiar pe pometi pentru un efect wow. Pentru o aplicare precisa si pentru a preveni ca sclipiciul sa se imprastie pe fata, foloseste un primer sau un adeziv special pentru sclipici. Alege culori care se potrivesc cu restul machiajului si cu tinuta ta, si asigura-te ca restul machiajului este mai neutru, pentru a lasa sclipiciul sa fie vedeta.

Sper ca aceste recomandari te vor ajuta sa iti alegi machiajul perfect pentru Revelion. Nu uita ca indiferent de stilul pe care il alegi, cel mai important este sa te simti confortabil si in siguranta cu aspectul tau. Revelionul este o ocazie de a straluci, asa ca profita de ea si distreaza-te la maxim!