Cum faci un machiaj pentru ochi caprui smokey eyes?

0
22
machiaj ochi caprui smokey eyes
66f3de6e713f2

Introducere in machiajul smokey eyes pentru ochi caprui

Machiajul smokey eyes este o tehnica populara care adauga adancime si mister privirii, fiind perfect pentru evenimentele speciale sau pentru o iesire de seara. Ochii caprui pot fi accentuati deosebit de bine cu ajutorul tonurilor potrivite, transformand orice look intr-unul sofisticat si atragator. In acest articol, voi explica pas cu pas cum sa realizezi un smokey eyes perfect pentru ochii caprui.

Alegerea culorilor potrivite

Pentru ochii caprui, nuantele de maro, aramiu, auriu sau chiar violet pot face minuni. Aceste culori nu doar ca vor complementa nuanta ochilor, dar vor ajuta si la intensificarea privirii. Este important sa alegi farduri de ochi de inalta calitate, care sa ofere o buna pigmentatie si care sa se amestece usor. Un kit de farduri pentru smokey eyes care include mai multe nuante este ideal pentru a avea la indemana toate culorile de care ai nevoie.

Pregatirea pleoapelor

Inainte de a incepe aplicarea fardului, este esential sa pregatesti pleoapele. Aplica un primer pentru pleoape; acesta va ajuta la uniformizarea suprafetei pleoapei, va preveni acumularea fardului in pliurile pleoapei si va face ca machiajul sa dureze mai mult. Dupa aplicarea primerului, poti folosi un pic de pudra sau un fard de ochi in culoarea pielii pentru a seta baza.

Tehnica de aplicare a machiajului smokey eyes

Machiajul smokey eyes se concentreaza pe crearea unui efect degradat, cu cea mai intensa culoare aproape de linia genelor, care se estompeaza gradual spre exterior. Incepe prin a aplica o culoare de baza, cum ar fi un maro deschis, pe toata pleoapa mobila. Foloseste o pensula flufy pentru a aplica culoarea si pentru a estompa marginile. Apoi, cu o pensula mai mica si mai densa, aplica o nuanta mai inchisa, cum ar fi maro ciocolatiu sau negru, in pliul pleoapei si estompeaza-o bine. Continua sa adaugi culoare pana cand ajungi la intensitatea dorita.

Pentru a adauga profunzime, aplica o nuanta si mai inchisa aproape de linia genelor si estompeaza-o spre exterior. In coltul intern al ochiului, poti adauga putin iluminator sau o nuanta deschisa de fard pentru a deschide privirea. Nu uita de linia inferioara a genelor: aplica o cantitate mica de fard inchis si estompeaza-l pentru a completa look-ul smokey.

Finalizarea machiajului

Dupa ce ai terminat de aplicat fardurile, este timpul sa finalizezi machiajul ochilor. Foloseste un creion kohl negru pentru a trasa o linie subtire de-a lungul liniei genelor superioare si inferioare, pentru a adauga si mai multa definitie ochilor. Aplica apoi doua-trei straturi de mascara pentru a da volum si lungime genelor. Acest pas va ajuta la accentuarea efectului smokey si va face ochii sa para mai mari si mai expresivi.

Pentru restul fetei, mentine un machiaj simplu. Un fond de ten mat, putin blush pentru a adauga culoare obrajilor si un ruj nude sau roz pal vor complecta perfect machiajul ochilor fara a-l eclipsa.

Realizarea unui machiaj smokey eyes pentru ochii caprui nu este complicata, dar necesita practica si atentie la detalii. Cu instrumentele si tehnicile potrivite, poti obtine un look seducator si sofisticat, perfect pentru orice ocazie speciala. Experimenteaza cu diferite culori si intensitati pentru a gasi stilul care te reprezinta cel mai bine si care scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor tai caprui.