5 idei de machiaj de halloween simplu pentru fete

0
25
machiaj de halloween simplu pentru fete
66f440de4c635

Idei generale pentru un machiaj de Halloween simplu

Halloween este momentul perfect pentru a iesi din zona de confort si a incerca lucruri noi, in special cand vine vorba de machiaj. Pentru multe fete, aceasta sarbatoare este ocazia ideala de a experimenta si de a se transforma in diverse personaje, fie ca vorbim despre zane, vampiri, fantome sau alte creaturi fantastice. In acest articol, va voi prezenta 5 idei de machiaj de Halloween simple, care nu necesita abilitati profesionale sau produse scumpe, dar care cu siguranta vor face senzatie la orice petrecere tematica.

1. Machiaj de pisica

Machiajul de pisica este un clasic de Halloween si poate fi realizat foarte usor. Vei avea nevoie de un eyeliner negru si de putina rabdare. Incepe prin a trasa o linie subtire cu eyeliner-ul de-a lungul liniei genelor superioare, extinzand-o usor in afara ochilor pentru a crea efectul de "ochi de pisica". Adauga cateva mustati cu acelasi eyeliner, desenand linii fine de la nas spre pometi. Pentru nas, poti folosi acelasi eyeliner negru pentru a-l colora. Daca doresti, poti adauga si niste urechi de pisica, pe care le poti confectiona din hartie neagra sau le poti achizitiona de la orice magazin de costume.

2. Vrajitoare

Pentru un machiaj de vrajitoare, accentul se pune pe ochi si pe buze. Foloseste o umbra de ochi in tonuri de violet sau verde inchis pentru a crea un look misterios. Aplica umbra pe pleoapa mobila si estompeaza-o spre exteriorul ochiului. Linia genelor inferioare poate fi, de asemenea, accentuata cu aceeasi umbra de ochi. Buzele sunt un alt punct focal pentru acest machiaj, asa ca alege un ruj inchis – negru, burgundy sau chiar un violet intens. Nu uita de palaria specifica, care va completa perfect acest look de vrajitoare.

3. Zombi

Machiajul de zombi este ideal pentru cele care vor sa incerce ceva mai indraznet de Halloween. Incepe prin a aplica o baza palida pe fata pentru a imita tenul lipsit de viata al unui zombi. Foloseste farduri inchise pentru a crea cearcane si pentru a accentua oasele fetei, astfel incat sa capeti un aspect infricosator. Pentru efecte suplimentare, poti folosi sirop de glucoza colorat cu colorant alimentar rosu pe colturile gurii sau pe haine, pentru a simula sangele. Este un machiaj ce poate fi realizat cu produse simple, dar care are un impact vizual puternic.

4. Fantoma

Machiajul de fantoma este un alt clasic, simplu de realizat. Fata trebuie sa fie cat mai palida, deci foloseste o baza alba sau un fond de ten mult mai deschis decat nuanta naturala a pielii tale. Contureaza ochii si pometii cu un fard gri sau negru, pentru a da adancime si pentru a accentua aspectul spectral. Buzele pot fi lasate naturale sau poti aplica un ruj nude sau gri. Acest look este eficient, minimalist si nu necesita mult timp pentru aplicare.

5. Vampir

Machiajul de vampir este un alt favorit de Halloween. Pentru acest look, pielea trebuie sa fie foarte palida, asa ca aplica un fond de ten deschis sau chiar alb. Ochii sunt punctul central in acest machiaj, asa ca foloseste fard negru sau gri inchis pentru a-i contura. Poti adauga si lentile de contact rosii pentru un efect mai dramatic. Buzele trebuie sa fie rosii, sangerii, asa ca alege un ruj rosu intens sau burgundy. Nu uita de coltii specifici, pe care ii poti confectiona din plastilina alba sau ii poti cumpara gata facuti.

Sper ca aceste idei de machiaj de Halloween simplu pentru fete v-au inspirat si v-au oferit informatiile necesare pentru a straluci la orice petrecere de Halloween, fara a investi prea mult timp sau bani in preparative. Distractie placuta si un Halloween de neuitat!