marți, mai 28, 2024
More

  Microblading sprancene oradea pret

  Introducere

  Microblading sprancene este o procedura estetica moderna care implica pigmentarea parului natural al sprancenelor pentru a oferi o forma definita si volumul dorit. Aceasta tehnica foloseste ace si pigmenti speciali, astfel incat rezultatul sa arate natural si sa se potriveasca cu caracteristicile fizice ale persoanei respective. Microblading sprancene este o procedura moderata ce necesita intretinere periodica pentru a asigura rezultate optime si durabile. In orasul Oradea, preturile incep de la aproximativ 100 lei, insa pot varia in functie de salonul ales si serviciile oferite.

  Beneficiile Microblading-ului

  Microblading sprancene are numeroase avantaje. Prima si cea mai importanta este ca aceasta tehnica ofera rezultate naturale si uniforme, astfel incat nu vei mai fi nevoit sa folosesti creionul de sprancene, sau alte produse cosmetice. De asemenea, aceasta metoda este mai rapida decat alte optiuni, si permite obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt. Microblading-ul poate fi facut la orice varsta, si este recomandat pentru persoanele care vor sa obtina un look natural, deoarece pigmentul folosit se va potrivi cu culoarea parului natural si nu se va schimba in timp.

  Cum se efectueaza procedura

  Procedura de microblading sprancene se efectueaza intr-o singura sedinta, si dureaza intre 1.5-2 ore. Inainte de inceperea procedurii, specialistul va discuta cu tine despre look-ul tau dorit si va schita conturul sprancenelor cu un creion. Apoi, se va aplica un anestezic local pentru a calma pielea si pentru a amorti orice disconfort. Specialistul va utiliza un instrument special, numit microblade, pentru a taia fasii subtiri in piele si pentru a umple spatiile cu pigment. Pe masura ce procedura avanseaza, se poate ajusta culoarea sau forma pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa ce procedura se incheie, se va aplica o crema antiseptica si o crema protectoare, astfel incat sa se reduca inflamatia si sa se protejeze pielea.

  Recuperare

  Recuperarea este extrem de simpla si nu necesita prea mult timp. Imediat dupa procedura, pot sa apara inrosire si roseata, dar acestea vor disparea in 1-2 zile. Pielea se poate usca usor si pot sa apara mici scuame, insa acestea se vor exfolia natural si vor lasa loc unei noi straturi de piele. Este important sa nu despicati sau exfoliati scuamele in mod artificial, deoarece se poate deteriora pigmentul si poate afecta rezultatele. In primele saptamani dupa procedura, este recomandat sa folositi o crema hidratanta si sa evitati expunerea la soare sau la saune.

  Intretinere

  Pentru a mentine rezultatele obtinute prin microblading sprancene, este necesara o intretinere periodica. Acest lucru presupune efectuarea unei sedinte de retus la fiecare 6-12 luni, in functie de cat de repede se estompeaza pigmentul. Mai mult decat atat, este recomandat sa nu folositi produse exfoliante sau alte produse cosmetice pe sprancene inainte de retus, deoarece acestea pot afecta pigmentul si rezultatele. De asemenea, este important sa evitati expunerea directa la soare sau alte forme de radiatie, pentru ca acestea pot afecta pigmentul si rezultatele.

  Concluzie

  In concluzie, microblading-ul sprancenelor este o tehnica moderna care ofera rezultate optime si naturale. Aceasta procedura se poate efectua la orice varsta, insa pentru a obtine rezultate optime si durabile, este necesara intretinerea periodica. In orasul Oradea, preturile incep de la aproximativ 100 lei, insa pot varia in functie de salonul ales si serviciile oferite. Acest lucru face ca microblading-ul sa fie o optiune accesibila pentru majoritatea persoanelor.

  Alte Articole