joi, iunie 13, 2024
More

  Nu astepta ca masina sa te lase in drum. Cumpara de la Vrum Auto

  Nu astepta ca masina sa te lase in drum. Cumpara de la Vrum Auto

  Chiar si cea mai buna baterie de masina devine inutila daca nu indeplineste cerintele tipului de vehicul. La incarcarea bateriei unei masini, capacitatea este cruciala. Capacitatea este data in amperi. Camioanele si furgonetele, de exemplu, necesita baterii de 80 sau 100 Ah (sau mai mult). 

  O masina de gama medie are nevoie de o capacitate medie de 60 pana la 70 amperi ora. In medie, o baterie de masina cu o capacitate cuprinsa intre 44 si 55 amperi ora, este suficienta pentru vehiculele din clasa compacta. In magazinul online Vrum Auto poti gasi orice tip de baterii auto de care ai nevoie. 

  Cand ai nevoie de baterii auto de la Vrum Auto? 

  Daca vehiculul nu mai porneste, cauza este bateria auto defectuoasa. Daca este inutilizabila, schimbarea bateriei este iminenta, deoarece repararea ei nu este de obicei posibila. Bateria se poate descarca rapid din cauza diferitelor influente externe. Printre cele mai frecvente cauze ale unui nivel scazut al bateriei, sunt zilele reci de iarna. 

  In conditii de frig si inghet, bateria auto necesita curenti mai mari pentru a porni vehiculul. Daca masina are nevoie de un timp mai mare de pornire a motorului, atunci capacitatea de incarcare a bateriei este mai mica. Daca masina este lasata nefolosita pentru o perioada lunga de timp, bateria masinii se poate descarca rapid. 

  Unele dispozitive electrice din vehicul sunt mereu sub tensiune si consuma energie in mod constant. Calatoriile scurte, scaunele incalzite si regulatoarele de tensiune setate incorect, sunt printre alti factori care pot duce la degradarea performantei bateriei.

  Inlocuieste bateria auto in timp util

  In functie de model si calitate, unele baterii auto pot fi reincarcate complet folosind un incarcator bun. Cu putine cunostinte, poti incarca bateria masinii fara a o scoate. Cu toate acestea, daca bateria masinii este mai veche, ar trebui inlocuita in timp util din cauza duratei de viata limitate. Alte semne ca bateria masinii trebuie schimbata sunt pornirea grea la prima sau a doua incercare in timpul iernii si daca farurile lumineaza slab. 

  N-ar trebui sa-ti faci griji, deoarece in magazinul online Vrum Auto poti gasi toate tipurile de baterii auto, iar preturile sunt mai mult decat accesibile. Inainte de a cumpara o baterie auto noua, trebuie sa iei in considerare cateva criterii importante de achizitie. Mai presus de toate, modelul ar trebui sa se potriveasca cu vehiculul. 

  Principalele lucruri pe care trebuie sa le urmaresti sunt capacitatea, dimensiunile si tipul benzii de jos.  In cazul vehiculelor cu sistem de pornire-oprire automata, este important sa se asigure ca bateria vehiculului este compatibila cu tehnologia.

  Capacitatea

  Capacitatea bateriei indica cat de multa incarcare electrica poate stoca si elibera bateria. Pentru masinile mai mici, acumulatorii auto cu 30 pana la 40 amperi ora sunt suficienti, in timp ce masinile de dimensiuni medii ar trebui sa aiba baterii auto cu o capacitate de incarcare de 40 pana la 70 amperi ora. 

  Masinile moderne mici au multe dotari tehnice precum scaune incalzite sau dispozitive de navigatie, care consuma multa energie. Se recomanda cu siguranta, cumpararea unei baterii auto mai puternice, pe care o poti cumpara de la Vrum Auto. 

  Alte Articole