marți, mai 28, 2024
More

  Ridicare sprancene cu fire de suspensie

  Introducere

  Ridicarea sprancenelor prin fire de suspensie este o solutie estetica pentru a obtine un aspect armonios si natural al fetei. Aceasta tehnica se bazeaza pe folosirea unor fire speciale, numite fire de suspensie, care se insera sub piele pentru a ridica sprancenele in mod natural. Acest procedeu poate fi utilizat atat pentru a reduce sau chiar a elimina ridurile, cat si pentru a umple zonele goale ale sprancenelor. Este un procedeu relativ nou si nu se recomanda in mod general, deci citeste mai departe pentru a afla toate informatiile necesare inainte de a te decide.

  Beneficiile

  Beneficiile principale ale procedurii de ridicare a sprancenelor cu fire de suspensie sunt: reducerea ridurilor, umplerea golurilor din sprancene si redarea fetei un aspect mai proaspat. Acest procedeu poate fi folosit pentru a contura sprancenele in mod natural si chiar pentru a le face sa para mai groase. De asemenea, aceasta tehnica poate fi folosita pentru a crea un look mai rotunjit, mai feminin sau mai intinerit. Procedura poate fi folosita si pentru a corecta anumite imperfectiuni ale sprancenelor sau chiar pentru a corecta forma acestora.

  Interventia

  Procedura de ridicare a sprancenelor cu fire de suspensie este destul de simpla si se poate face in mod sigur si eficient. Primele etape ale procedurii includ obtinerea unor fire speciale din material medical si inserarea lor sub piele pentru a ridica anumite zone ale sprancenelor. Apoi, firele sunt trase cu grija pentru a obtine forma dorita si se prind in partea superioara a fetei. Acest procedeu poate fi efectuat rapid si eficient si poate fi completat cu anestezie locala pentru a reduce disconfortul.

  Post-operator

  Dupa interventia chirurgicala, exista anumite recomandari pentru ca procedura sa aiba rezultate optime. Este important ca pacientii sa urmeze intocmai instructiunile medicului si sa evite expunerea la lumina directa a soarelui pentru a preveni orice complicatii. De asemenea, este important sa se acorde o atentie deosebita igienei si sa se evite expunerea la produse chimice puternice sau folosirea produselor cosmetice nepotrivite.

  Riscuri

  Ridicarea sprancenelor prin fire de suspensie este considerata o procedura sigura, dar poate fi asociata cu cateva riscuri minore. Complicatiile cele mai intalnite sunt infectiile, sangerarile, umflaturile si durerile. De asemenea, exista riscul ca firele sa se rupa sau sa fie transferate de la o zona la alta. Aceste complicatii sunt foarte rare si pot fi, de regula, tratate cu usurinta.

  Costuri

  Costul interventiei de ridicare a sprancenelor cu fire de suspensie variaza in functie de clinica si de medicul care efectueaza procedura. Aceste costuri pot varia intre 100 si 500 de dolari, in functie de numarul de fire folosite si de procedee suplimentare pentru a obtine rezultate optime. Aceste costuri pot include si costuri de consultanta si de anestezie, deci este important sa se ceara detalii suplimentare inainte de a opta pentru aceasta procedura.

  Concluzie

  Ridicarea sprancenelor prin fire de suspensie este o procedura noua care poate fi folosita pentru a obtine un aspect mai natural si armonios al fetei. Acest procedeu poate fi efectuat cu usurinta si ofera rezultate vizibile si durabile. Cu toate acestea, este important ca pacientii sa se informeze inainte de a opta pentru aceasta procedura si sa urmeze intocmai instructiunile medicului.

  Alte Articole