joi, iunie 13, 2024
More

  3 lucruri la care trebuie sa fii atent cand iti cumperi pantaloni de vanatoare

  3 lucruri la care trebuie sa fii atent cand iti cumperi pantaloni de vanatoare

  Orice vanator trebuie sa aiba la dispozitie echipamentul potrivit, astfel incat sa nu intampine dificultati in timpul excursiei sale. Acest echipament nu se refera doar la arme sau binoclu, ci si la hainele pe care le va purta. Toata lumea stie ca articolele respective trebuie sa ajute la camuflat, dar culoarea pe care o au nu este singura lor caracteristica. 

  Desi la prima vedere pare simpla, alegerea unor pantaloni de vanatoare care sa intruneasca toate conditiile poate dura ceva timp. Nu este suficient ca pantalonii respectivi sa fie de camuflaj, ci trebuie sa fie comozi si totodata, sa reziste la diverse conditii meteo. 

  1. Ai grija ca marimea pe care o alegi sa fie cea potrivita

  La fel ca in cazul hainelor obisnuite, confortul este un factor decisiv. Daca din momentul in care ii imbraca, o persoana se simte de parca pantalonii nu sunt potriviti, atunci ii va fi imposibil sa petreaca o zi intreaga la vanatoare in ei. 

  Magazinele online care se ocupa cu vanzarea articolelor de acest tip au un ghid cu marimi, al carui scop este de a-i ajuta pe clienti sa gaseasca cel mai potrivit produs pentru ei. Cei care nu sunt siguri care marime li se potriveste, vor putea consulta acest ghid pentru a-si face o idee. 

  2. Greutate

  La partidele de vanatoare se folosesc mai multe straturi de haine, pentru a asigura un nivel ridicat de confort, doar ca in unele situatii rezultatul va fi opusul. Greutatea pantalonilor o sa fie influentata de material, care difera in functie de scopul in care urmeaza sa fie folosit echipamentul de vanatoare. 

  3. Durabilitate

  Toti clientii isi doresc niste pantaloni de vanatoare care sa reziste pentru o perioada lunga de timp, indiferent de sezonul in care urmeaza sa fie purtati. Unele dintre modele beneficiaza de un finisaj rezistent la apa, care o sa fie deosebit de util celor care vaneaza pasari. 

  In cele din urma, pantalonii de vanatoare ideali sunt comozi, au o greutate medie si sunt rezistenti, indiferent de conditiile de vreme la care sunt supusi. 

  Alte Articole