joi, iunie 13, 2024
More

  5 beneficii concrete ale rinoplastiei. Iata ce spun specialistii anului 2022!

  5 beneficii concrete ale rinoplastiei. Iata ce spun specialistii anului 2022!

  De-a lungul ultimilor ani medicina estetica a capatat o adevarata amploare ca urmare a inovatiilor aparute in domeniu, tot mai multi oameni alegand sa apeleze la interventii chirurgicale pentru a putea obtine aspectul frumos pe care si-l doresc. Asa numitul tratament de rinoplastie se situeaza in topul preferintelor de pe piata ca urmare a beneficiilor concrete pe care acesta il poate aduce fiecarui client in parte. Si totusi, care sunt oare aceste beneficii?

  Rinoplastia: 5 beneficii pe care le poate aduce in viata unui pacient

  Rinoplastia este o interventie chirurgicala care vizeaza zona nasului, aici urmand sa fie corectate malformatiile si tesuturile moi pentru a reda sanatatea si aspectul estetic frumos ce se doreste cu atata ardoare. Asadar, printre beneficiile concrete care pot fi obtinute de pe urma acestui tratament se numara urmatoarele elemente:

  • restabilirea simetriei faciale. Fiecare pacient are trasaturi unice care trebuie remodelate, fapt pentru care interventia va fi personalizata pentru fiecare caz in parte, astfel incat sa se poata obtine cel mai bun rezultat cu putinta. Asadar, pentru pacientii care nu au narile simetrice, aceasta operatie va garanta obtinerea unui nas cat se poate de sanatos si frumos.
  • rezolvarea problemei sforaitului. Deviatia de sept, de regula, poate duce la probleme cu sforaitul pe parcursul noptii, ceea ce se poate dovedi problematic pentru pacientii care dorm alaturi de partener. Rinoplastia va putea sa corecteze suieraturile, sforaitul si senzatia de sufocare putand astfel sa redea pacientului posibilitatea de a avea un somn linistit si placut.
  • repararea nasului rupt. Conform statisticilor de specialitate oasele nazale sunt cele mai expuse atunci cand vine vorba de traumatisme faciale. Operatia de rinoplastie va putea repara potentialele vatamari ale acestora.
  • nu raman cicatrici. Deoarece rinoplastia este efectuata pe partea de interior a nasului, nu vor ramane cicatrici vizibile la exterior.
  • dispar anxietatile. Prezenta unui nas urat din punct de vedere estetic poate duce la aparitia a numeroase anxietati. In urma interventiei, aceste ganduri intruzive dispar, pacientul putand sa se bucure de o sanatate mentala mai buna.

  In concluzie, acestea sunt cateva dintre beneficiile rinoplastiei.

  Alte Articole