joi, iunie 13, 2024
More

  De ce este camera Canon C70 inca de actualitate? 

  De ce este camera Canon C70 inca de actualitate? 

  Este bine cunoscut deja ca tehnologia avanseaza cu viteza luminii, astfel ca gadgeturile smart sunt depasite rapid de noile generatii. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre unele dintre camerele de la Canon. 

  Canon este unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive foto si video profesionale, precum si de accesorii necesare acestora. Chiar si asa, camera Canon C70, care a fost lansata in anul 2020, se bucura in continuare de o mare popularitate in randul videografilor. Acest lucru se datoreaza, in special, faptului ca a fost dezvoltata pentru realizarea de filme, fiind un model hibrid intre camera mirorless Canon si EOS Cinema. 

  Ce recomada acest model de camera? 

  Camera Canon C70 a fost gandita sa imbine tehnologiile moderne ale camerelor video cu cele ale camerelor foto DSLR, obtinandu-se astfel un dispozitiv de inregistrare video performant si accesibil. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de filmari, dar in special pentru productiile cinematografice. 

  Cu toate acestea, caracteristici tehnice o fac sa fie camera ideala pentru documentare, jurnalism, videoclipuri muzicale, aplicatii corporative si de nunta, in cazul in care realizatorul trebuie sa ofere un rezultat profesional, de inalta calitate. Un atu important al acestui model de camera video este faptul ca apare ca un pachet ușor, fiabil și accesibil.

  O alta caracteristica ce a contribuit la popularitatea acestei camere video este si faptul ca a fost prima din categoria sa pentru care sa adoptat montura RF pentru lentile, ceea ce a deschis oportunitatile pentru dezvoltarea unor noi generatii de obiective cu performante optice superioare. De asemenea, Canon C70 este dotata cu un senzor performant, care permite un Dynamic Range foarte ridicat, denumit Dual Gain Output. 

  In plus, EOS C70 suporta autofocalizarea Dual Pixel CMOS la o multitudine de viteze de filmare de pana la 4K 120P, ceea ce este destul de rar in ceea ce priveste capacitatile de AF la filmare cu incetinitorul.

  Toate acestea ii fac pe videografii profesionisti sa nu renunte inca la aceasta camera de filmare compacta nici in detrimentul modelelor recent lansate pe piata, cum ar fi Canon EOS R3. 

  Alte Articole