luni, iulie 15, 2024
More

  Butelii GPL pentru centrala de incalzire a casei tale

  Alteo Gas ofera butelii GPL de uz casnic la preturi corecte si accesibile. Produsele prezentate se disting prin fiabilitate si un grad ridicat de siguranta, ceea ce este confirmat de documentele relevante. In plus, catalogul este actualizat constant cu noi modele de butelii GPL pentru centrala. Buteliile GPL de uz casnic sunt esentiale pentru transportul si depozitarea gazelor precum propanul, butanul si amestecurile acestora. Modelele prezentate la Alteo Gas difera ca volum si scop. 

  Butelii GPL – Volume

  Din magazinul online alteogas.ro poti achizitiona urmatoarele tipuri de butelii GPL pentru centrala:

  Volum 60 litri. Acest model este perfect pentru proprietarii de case in care se utilizeaza un sistem autonom de gazificare si incalzire. De asemenea, o butelie GPL de 60 litri va fi o solutie excelenta pentru reprezentantii firmelor mici sau mijlocii ca alternativa la alimentarea centrala cu gaz.

  Volum 83 litri. Astfel de produse sunt convenabile in functionare si transport. Sunt compacte si pot fi folosite pentru o varietate de nevoi, cum ar fi apa calda si incalzire. De remarcat este faptul ca buteliile de gaz de 83 l pot fi conectate direct la centralele cu butelii GPL. 

  Volum 150 litri. Acest format de butelii GPL este cel mai popular, deoarece poate fi folosit nu numai acasa, ci si la intreprinderi. O butelie GPL de 150 de litri este ideala pentru conectarea la o centrala pe gaz sau la un boiler pentru nevoile casnice.  

  O astfel de butelie GPL iti permite sa furnizezi gaz oricarei cladiri rezidentiale, intreprindere de productie, complex de depozite sau alta unitate. Aceasta butelie este o structura de otel monolitica, complet etansata pentru a preveni scurgerea de gaz. 

  Butelii GPL pentru central – Avantaje

  Daca locuinta ta nu este conectata la retelele centrale de alimentare cu gaz, atunci poti folosi butelii GPL de uz casnic pentru a-ti incalzi casa. Pentru a asigura alimentarea neintrerupta cu gaz de la butelii catre echipamentele de incalzire, este recomandabil sa cumperi un kit pentru 2 posturi, pentru 3 posturi sau pentru 4 posturi. 

  Gazeificarea autonoma folosind o instalatie cu butelii GPL va asigura o incalzire confortabila a casei in sezonul de iarna. Un kit de butelii GPL pentru centrala este un grup de butelii cu dispozitiv de comutare automata dintr-un grup de lucru in unul de rezerva, care asigura alimentarea neintrerupta cu gaz GPL. Aceasta instalatie va putea asigura alimentarea neintrerupta cu gaz a casei si nu necesita investitii speciale si timp.

  Masuri de siguranta

  Cand utilizezi butelii GPL, este necesar sa respecti regulile de siguranta la incendiu si sa asiguri spatiu de depozitare. Extensiile si dulapurile pentru buteliile GPL pentru centrala trebuie sa fie incuiate si sa aiba jaluzele pentru ventilatie, precum si semne de avertizare „Inflamabil”.

  Alte Articole