joi, iulie 18, 2024
More

  Ce flori să oferi la prima întâlnire. 3 sugestii

  Prima întâlnire este întotdeauna marcată de emoție și de bucuria unui nou început, astfel că simțim nevoia de a-l marca prin a-i oferi o atenție simbolică persoanei dragi. Una dintre cele mai simple, dar și de efect atenții este oferirea unui buchet de flori. În simplitatea lor, florile au însă și rol de mesager, devenind astfel foarte important să le alegi în mod corect. Află din acest material care sunt cele mai potrivite flori pe care le poți oferi la prima întâlnire și cu care să captezi atenția persoanei iubite.

  Flori în funcție de sezon

  Dacă vrei să impresionezi încă de la prima întâlnire atunci ar trebui să optezi pentru flori care au impact vizual major. Uneori însă, acest lucru trebuie corelat cu sezonul florilor disponibile, astfel că primăvara poți alege zambile buchete, liliac, lalele sau narcise, în vreme ce vara poți alege trandafiri, crini sau dalii. Toamna poți alege buchete realizate din crizanteme și trandafiri de toamnă, neapărat în culorile specifice sezonului. Nici în timpul iernii florile nu lipsesc, doar că în acest sezon alegerea depinde de florile disponibile în florării. 

  Flori în funcție de eveniment

  Dacă prima întâlnire coincide cu un eveniment major, precum ziua îndrăgostiților, Dragobete sau ziua femeii, ar trebui să alegi flori cât mai speciale. Optează pentru un buchet lalele roz sau pentru trandafiri roșii pentru a sublinia intimitatea și ideea de cuplu. Dacă prima întâlnire oficială a fost precedată de interacțiuni succinte care nu au fost grevate de caracterul distinct al unui cuplu în formare, atunci poți marca momentul cu flori cu nuanțe speciale, chiar multicolore. Optează pentru garoafe verzi, care ies în evidență datorită coloritului sau alege lalele sau trandafiri în culori nonconformiste. În acest fel vei scoate în evidență importanța momentului, dar și atenția conferită acestei prime întâlniri.

  Flori în funcție de primitor

  La prima întâlnire poate fi destul de greu să alegi florile potrivite, deoarece detaliile ce țin de preferințe sau personalitate urmează să fie aflate. Totuși, ai la îndemână câteva pârghii prin care poți să te ghidezi în alegerea ta, cum ar fi vârsta persoanei pe care vrei să o surprinzi. Bujorii, zambilele sau liliacul sunt flori potrivite pentru persoane foarte tinere, în vreme ce trandafirii, lalelele sau garoafele sunt mai elegante și pretează mai mult în cazul femeilor adulte. În plus ai la îndemână și alegerea florilor în funcție de locația primei întâlniri, în sensul că buchetele mari se vor potrivi în cazul întâlnirilor în cadre elegante, în vreme ce florile uzuale sunt mai ușor de integrat într-un peisaj comun de interacțiune. 

  Prima întâlnire este întotdeauna un moment special, de care îți vei aminti întotdeauna cu plăcere. Fă din acest moment unul cu adevărat special și alege florile potrivite pentru partenera ta, adică acele flori care să se transforme în simbolul relației voastre.

  Alte Articole