joi, iunie 13, 2024
More

  Detectoare camere: un dispozitiv eficient

  Detectoare camere: un dispozitiv eficient

  Persoanele care se simt spionate pot folosi detectoare de camere, dispozitive cu un raport calitate/pret excelent si care permit identificarea oricarei prezente la interior sau la exterior.

  In zilele noastre, numeroase sunt obiectele care pot servi drept suport pentru a ascunde o camera spion. In interiorul casei se poate ascunde o camera spion intr-o cutie cu servetele, intr-un ceas, rama unui tablou sau chiar intr-un cuier. 

  La exterior, aceasta se poate ascunde intr-un spot luminos sau intr-o lampa solara. O persoana se afla in spatele acestei camera spion si foloseste o aplicatie pentru a te spiona. Persoanele care banuiesc ca sunt urmarite pot folosi detectoare camera.

  Utilitatea unui detector de camera

  Detectorul de camera este un dispozitiv de dimensiuni mici care functioneaza pe baza de baterie si care permite identificarea oricarui aparat de spionaj. Daca exista indoieli cu privire la camera de hotel inchiriata sau cu privire la incaperea din birou in care se organizeaza sedintele confidentiale, un detector de camera iti va spulbera toate aceste indoieli. 

  Astfel, orice aparat de spionaj care foloseste Wi-Fi sau orice aparat care emite unde vor fi detectate cu ajutorul acestui dispozitiv. Pana si cea mai buna camera spion nu rezista in fata unui astfel de detector. 

  Odata semnalul captat, detectorul incepe sa palpaie si emite o alarma cu un bip si LED-ul se va aprinde, semnaland prezenta unui detector de camera.

  Cum se foloseste un detector de camera?

  Detectoarele de camera spion permit localizarea sursei tuturor semnalelor cu fir si fara fir. In general este capabil sa capteze semnalul aparatelor cu unde care pornesc de la 1 Mhz la 6 Ghz. Exsta modele care pot detecta frecvente care merg pana la 8Ghz. 

  Cu ajutorul acestui aparat se pot verifica daca un semnal de frecventa radio, audio sau video fara fir este prezent in jur. Autonomia acestui produs este destul de mare, de aproximativ 10-15 ore in medie. 

  Unele modele de detectoare de camera de pe piata pot avea 45 de ore autonomie. Se incarca cu ajutorul unui cablu USB, in general inclus in cutie. Fiecare va alege modelul care considera ca se pliaza nevoilor si cerintelor dar si tipului de supraveghere de detectat.

  Alte Articole