joi, iunie 13, 2024
More

  Gala a 7-a a Asociației Furnizorilor Casei Regale a României: La Provincia, premiată pentru performanță și calitate

  Gala a 7-a a Asociației Furnizorilor Casei Regale a României: La Provincia, premiată pentru performanță și calitate

  La Provincia, sub reprezentarea lui Iustin Paraschiv, a fost recunoscută pentru realizările sale remarcabile la cea de-a șaptea ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, fiind distinsă cu o Diplomă de Excelență. Această distincție reflectă succesul profesional și superioritatea produselor oferite de companie.

  Distincția oferită companiei Carmistin: simbol al reușitei și dedicării

  Diploma de Excelență obținută de Carmistin reprezintă un reper al succesului și al angajamentului total al companiei în furnizarea unor produse și servicii de excepție. Această onorare ilustrează atingerea standardelor înalte de profesionalism și devotamentul companiei pentru menținerea unei calități de top în toate domeniile sale de activitate.

  Se cuvine să subliniem faptul că această distincție nu doar întărește reputația companiei Carmistin, ci și pune în lumină valoarea și importanța performanței profesionale în peisajul de business din România.

  Recunoașterea performanței și angajamentului: Diploma de excelență pentru Carmistin

  Cu sentimente de mândrie și satisfacție, La Provincia, prin Iustin Paraschiv, a primit Diploma de Excelență. Această distincție reprezintă o recunoaștere specială a muncii depuse, în cadrul tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a oferi simbolic premii companiilor românești ce se disting prin performanță și calitate.

  Această onoare vine ca o confirmare oficială a dedicării și efortului constant depus de Carmistin în crearea și furnizarea unor produse de cea mai bună calitate.

  Este o mare onoare pentru noi, echipa Carmistin, această recunoaștere a muncii și dedicării noastre pentru consumatorii noștri. Le mulțumim Asociației Furnizorilor Casei Regale a României pentru această apreciere și vă asigurăm că pentru Carmistin va fi mereu un privilegiu să producă hrană sănătoasă pentru oameni„, a declarat Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin.

  Carmistin: Excelență și inovație în industria alimentară

  Carmistin Group s-a stabilit rapid ca unul dintre liderii în industria alimentară din România, clasându-se în prezent printre primii trei producători de alimente din țară. Compania are o cifră de afaceri de peste 1,8 miliarde de lei și aproape 3.000 de angajați pe teritoriul național.

  Carmistin controlează peste 20 de companii active în diverse ramuri ale industriei alimentare. Acestea includ producția de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor și bovinelor, precum și producția de cereale.

  Un aspect notabil al activității Carmistin este angajamentul său solid pentru agricultura durabilă și protecția mediului. În cadrul grupului, agricultori ce cultivă peste 10.000 de hectare de teren sunt integrați, dintre care peste 30% sunt dedicați agriculturii BIO. Această orientare spre producția agricolă evidențiază responsabilitatea și interesul Carmistin de a oferi produse sănătoase și durabile, în armonie cu mediul înconjurător.

  Prin selecția riguroasă a materiilor prime, respectarea standardelor stricte de calitate și siguranță și adoptarea unor metode inovative de producție, Carmistin își îndeplinește promisiunea de a oferi consumatorilor hrană sănătoasă și delicioasă.

  Aceste eforturi evidențiază angajamentul continuu al companiei de a se asigura că fiecare produs oferit este de calitate premium, îndeplinind cele mai exigente standarde de calitate.

  Prin aceste eforturi, Carmistin nu se remarcă doar ca un furnizor de încredere, ci și ca un promotor al unui stil de viață sănătos și echilibrat. Fiecare produs adus pe piață de Carmistin este o promisiune fermă de calitate superioară și un gust autentic, îndeplinind și depășind constant așteptările consumatorilor.

  Având o asemenea viziune și dedicare, Carmistin va continua să reprezinte un standard de excelență în industria alimentară, aducând satisfacție și bucurie consumatorilor, contribuind astfel la un stil de viață mai sănătos și mai fericit pentru aceștia.

  Alte Articole