joi, iunie 13, 2024
More

  Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv, achiziționează ferma de găini ouatoare de la Colceag

  Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv, achiziționează ferma de găini ouatoare de la Colceag

  Grupul Carmistin, condus de către Iustin Paraschiv, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori din domeniul agribusiness, anunță achiziționarea fermei de găini ouătoare de la Colceag.

  Această achiziție consolidează poziția Grupului Carmistin pe piața avicolă din România, deschizând oportunități noi de dezvoltare a activității. La Provincia, brandul deținut de Grupul Carmistin, lansează prima gamă de ouă – La Provincia, ouă de la găini vegetariene, diversificându-și gama de produse.

  Prin lansarea gamei de ouă, La Provincia demonstrează angajamentul său de a răspunde nevoilor și preferințelor consumatorilor din România, aceștia fiind tot mai interesați de produse alimentare sănătoase, de înaltă calitate și realizate în mod responsabil.

  În plus, prin această investiție, domnul Iustin Paraschiv își dorește să promoveze conceptul de fermă tradițională, susținând comunitatea prin crearea unor noi locuri de muncă. De asemenea, compania își asumă un angajament ferm față de calitatea produselor sale și față de respectarea standardelor etice în producție.

  Cu alte cuvinte, prin această inițiativă, firma Carmistin promovează metodele de creștere sănătoasă și responsabilă, astfel încât să asigure o calitate premium a produselor, respectând nevoile animalelor.

  Prin achiziționarea fermei de la Colceag, județul Prahova, Grupul Carmistin a demarat producția de ouă provenind de la păsări crescute în condiții maxime de bunăstare. Ne dorim să promovăm conceptul de fermă tradițională și să susținem comunitatea, prin locurile de muncă pe care le creăm”, a declarat Andrei Brumaru, director executiv Carmistin.

  Declarația directorului executiv Carmistin ne arată că afacerile pot fi profitabile și responsabile în același timp, cu beneficii atât pentru companie, cât și pentru comunitate. Astfel de practici ar trebui să fie încurajate și promovate în întreaga industrie alimentară, astfel încât să se poată asigura un mediu sănătos, durabil și echitabil pentru toți.

  La Provincia lansează prima gamă de ouă a brandului

  Un punct de referință pe segmentul agroalimentar este La Provincia, un brand românesc recunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale, dar și pentru practicile de producție responsabile.

  Brandul La Provincia oferă publicului de larg consum o gamă diversificată de produse din carne de pui, de înaltă calitate, aliniate cerințelor actuale ale acestuia. Brandul are sub umbrela sa gamele Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale, Pui crescut la sol, Pui fără antibiotice, Pui marinat și Pui bio, fiind și singura marcă din România cu două abatoare adaptate exclusiv alimentației certificate BIO.

  Brandul a pus întotdeauna accentul pe sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediu, iar acest lucru se reflectă în produsele lor de calitate superioară, mai adaugă președintele grupului, Iustin Paraschiv.

  La Provincia se dedică întregului proces de producție, de la cultivarea cerealelor și până ambalarea produselor din carne de pui, garantând consumatorilor produse gustoase, autentice și nu în ultimul rând, sănătoase.

  Lansarea gamei de ouă La Provincia este o nouă dovadă a faptului că Grupul Carmistin este un actor important în promovarea agriculturii sustenabile și a practicilor de producție responsabile.

  Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, hrănite cu cele mai bune cereale, create dintr-o agricultură proprie responsabilă.

  Aceste cereale sunt cultivate pe terenurile deținute de companie în zona Horezu. Această regiune este renumită pentru solurile sale fertile și aerul curat, condiții ce permit cerealelor să se dezvolte în cele mai bune condiții și să ofere păsărilor hrană de cea mai bună calitate.

  Astfel, ouăle rezultate sunt bogate în nutrienți și au o culoare intensă a gălbenușului, specifică păsărilor crescute în mod tradițional. Astfel, consumatorii pot fi siguri că ouăle La Provincia sunt o alegere sănătoasă și gustoasă.

  Ouăle de la găini vegetariene La Provincia pot fi regăsite de consumatori în rețeaua de magazine Kaufland, la caserolă de 10 bucăți. Acestea sunt ambalate manual, garantând astfel prospețimea și igiena produsului, iar caserola de 10 bucăți este o opțiune practică pentru familiile mai numeroase.

  Achiziția fermei de la Colceag consolidează poziția Grupului Carmistin pe piața produselor din carne de pasăre

  Achiziționarea fermei de la Colceag de către compania condusă de antreprenorul Iustin Paraschiv, reprezintă un pas important pentru dezvoltarea activității Carmistin, fiind urmărită promovarea conceptului de fermă tradițională și susținerea comunității prin crearea de noi locuri de muncă.

  În plus, producția de ouă provenite de la păsări crescute în condiții optime, hrănite cu cereale cultivate pe terenurile ce aparțin companiei, aduce un plus de calitate și autenticitate produselor La Provincia.

  La Provincia este un brand românesc ce se axează pe calitatea produselor sale, dar și pe respectarea mediului înconjurător și a bunăstării păsărilor. În ceea ce privește produsele sale, brandul își dorește să ofere publicului de larg consum alimente sănătoase, gustoase și autentice, rezultate în urma unui proces responsabil de producție. În plus, La Provincia este mereu în căutarea de noi inovații pentru a îmbunătăți produsele sale și răspunde prompt nevoilor și așteptărilor clienților săi.

  Achiziționarea fermei de la Colceag este doar unul dintre exemplele prin care Grupul Carmistin promovează conceptul de fermă tradițională și susține crearea unei valori autentice și durabile în industria producției alimentare. Această abordare se reflectă în produsele de înaltă calitate oferite de La Provincia și în faptul că brandul este mereu în căutarea de noi modalități de a crește sustenabil și responsabil.

  În concluzie, achiziționarea fermei de găini ouătoare de la Colceag și lansarea gamei de ouă La Provincia sunt două exemple concrete ale angajamentului Grupului Carmistin de a promova agricultura sustenabilă și practicile de producție responsabile. Acest lucru se reflectă în produsele de înaltă calitate oferite de brandul La Provincia și în angajamentul său față de mediul înconjurător, bunăstarea animalelor și comunitatea locală.

  Alte Articole