vineri, iunie 14, 2024
More

  Informatii interesante despre Samsung care au facut ca acest producator sa ajunga in topuri

  Informatii interesante despre Samsung care au facut ca acest producator sa ajunga in topuri

  Samsung este cu siguranta un brand foarte cunoscut de telefoane si extrem de apreciat printre utilizatori datorita dispozitivelor de buna calitate pe care le ofera. In prezent se pot gasi inclusiv telefoane Samsung second hand care pot veni in ajutorul celor care nu vor sa investeasca foarte mult in astfel de telefoane. Chiar si cei care nu sunt familiarizati cu tehnologia au auzit de Samsung si asociaza brandul cu telefoanele, dar in realitate sunt mult mai multe de spus despre Samsung.

  Aspecte interesante despre unul dintre cele mai importante branduri de telefoane

  • Incepand cu 2013, Samsung avea cu peste 460% mai multi angajati decat Apple , Samsung avand peste 370.000 de angajati si Apple doar 80.000.
  • Samsung se concentreaza foarte mult pe durabilitate, in 2015 au inceput sa lucreze cu ONU pentru a se asigura ca 17 Obiective de Dezvoltare Durabila sunt indeplinite intre 2016 si 2030, acestea includ egalitatea de gen, eliminarea foametei prin agricultura durabila si combaterea schimbarilor climatice .
  • Toate produsele Samsung din 2013 primesc certificarile de mediu standard la nivel mondial.
  • Intre 2009 si 2013, compania a investit 4,8 miliarde de dolari in reducerea a 85 de milioane de tone de gaze cu efect de sera.
  • Samsung a fost infiintata in 1938, adica cu exact 38 de ani inainte de Apple.
  • Imperiul  Samsung se intinde in multe domenii diferite, nu doar in tehnologie. Sectorul sau de constructii a fost responsabil pentru construirea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa.
  • In ianuarie 2017, seful  Lee Jae-yong de la Samsung a fost chestionat in cadrul celui mai mare scandal de coruptie politica din Coreea de Sud, potrivit BBC, din cauza acuzatiilor de donatii false.
  • In februarie 2017, Samsung a reusit sa asigure o alta premiera mondiala, dupa ce televizorul lor QLED a reusit sa fie primul televizor capabil vreodata sa atinga 100% volum de culoare, ceea ce inseamna o imagine mai reala si mai definita.

  De la inceputurile sale simple in 1938 pana la imperiul mondial pe care il are astazi, Samsung a parcurs cu adevarat un drum lung si anevoios.

  Citeste si: Localizare telefon pierdut – Ghid complet

  Alte Articole