marți, mai 28, 2024
More

  Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, anunță cu entuziasm lansarea celui de-al doilea produs BIO din gama La Provincia

  Cu o abordare proactivă și o viziune orientată spre sustenabilitate, La Provincia, un brand al Grupului Carmistin, a introdus în portofoliu al doilea produs BIO.

  Iustin Paraschiv, antreprenorul și președintele Carmistin, a făcut acest anunț cu entuziasm, subliniind angajamentul companiei față de producția de alimente sănătoase și sustenabile. Ouale BIO La Provincia sunt un produs de top, obținute de la păsări crescute în aer liber și hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultura ecologică.

  Această lansare reprezintă un pas important în diversificarea gamei de produse BIO oferite de La Provincia și în consolidarea poziției lor în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile.

  Iustin Paraschiv este un antreprenor român recunoscut pentru implicarea activă în industria alimentară. El este un vizionar dedicat progresului, schimbării și autenticității. El a înțeles nevoile actuale ale consumatorilor și importanța practicilor agricole durabile în producția de alimente sănătoase și ecologice. Ca fondator al Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv urmărește să ofere consumatorilor produse alimentare sănătoase și de calitate superioară, rezultate în urma unor procese responsabile de producție.

  În acest sens, anul 2023 a fost un moment important pentru Grupul Carmistin, deoarece a marcat lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, al doilea produs BIO introdus după puiul BIO. Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, a subliniat că decizia de a extinde gama La Provincia cu ouă BIO a fost motivată de cererea semnificativă de pe piață pentru produse ecologice de înaltă calitate.

  Studiile realizate pentru a înțelege profilul consumatorului au arătat că piața noastră de ouă BIO nu este suficient de reprezentată și că există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. De aceea am decis să extindem gama sub brandul La Provincia, adăugând ouăle BIO. Astfel, răspundem și nevoilor consumatorilor care se orientează în principal către produse alimentare premium și BIO„, a declarat Andrei Brumaru, CEO-ul Carmistin.

  Cererea de ouă este în creștere constantă în ultimii ani, deoarece reprezintă una dintre cele mai accesibile surse de proteine. Această tendință va continua și în viitor, pe măsură ce consumatorii devin din ce în ce mai interesați de alimentația sănătoasă și de produsele BIO.

  Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, subliniază că interesul lor nu este să intre pe piața ouălor, ci să intre pe piața alimentelor sănătoase. Această abordare reprezintă o atitudine responsabilă și sustenabilă, care își propune promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Pentru a produce ouă și carne BIO, Grupul Carmistin depune eforturi considerabile pentru a se asigura că producția agricolă respectă cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

  Ouăle BIO La Provincia reprezintă un exemplu de produs ecologic și autentic românesc, care susține dezvoltarea responsabilă și sustenabilă a industriei agroalimentare în țară. Ouăle BIO La Provincia oferă proteine de calitate superioară și grăsimi sănătoase! 

  Iată principalele beneficii ale gamei de ouă BIO La Provincia:

  La Provincia produce ouă BIO în ferma Carmistin din Leleasca, România, asigurând astfel controlul complet al procesului de producție și calitatea superioară a produsului final. Ouăle BIO La Provincia sunt obținute exclusiv de la găini crescute în aer liber, fiecare găină având o suprafață minimă de 4 mp de pășune. Ouăle BIO La Provincia provin exclusiv de la găini hrănite cu furaje din agricultura ecologică. 

  Ouăle BIO La Provincia sunt sortate și ambalate cu atenție de către specialiști, pentru a asigura un control sporit și o calitate superioară. Fiecare ou este inspectat cu atenție înainte de a fi plasat în ambalajul special, astfel încât să puteți bucura de un produs proaspăt și delicios. Ouăle BIO La Provincia sunt ambalate într-un nou tip de ambalaj inovator, oferind o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv seturi de 6 (L/XL) și 10 ouă (M/L), precum și seturi de 12 ouă (M/L) și chiar cutii de 20 ouă (mărimea S).

  Anul 2023 a fost anul lansării primei game de ouă La Provincia, brandul Grupului Carmistin. Brandul și-a extins gama de produse prin introducerea gamei de ouă provenite de la găini vegetariene crescute la sol și hrănite cu cele mai bune cereale, produse într-o agricultură proprie responsabilă. Această primă lansare a fost completată înainte de Sărbătoarea Învierii, de gama de ouă BIO La Provincia, provenite de la găini crescute exclusiv cu hrană din agricultură ecologică. Ambele produse sunt disponibile în diferite mărimi și ambalaje în

  rețelele Lidl și Kaufland, dar și în alte magazine. Astfel, toți consumatorii se pot bucura de beneficiile și gustul excepțional al acestor produse La Provincia.

  Alte Articole