joi, iunie 13, 2024
More

  Vitrine comerciale moderne pentru afaceri 2023

  Vitrine comerciale moderne pentru afaceri 2023

  Prezentarea produselor alimentare și a băuturilor este esențială la alegerea cumpărăturilor. Consumatorii sunt interesați de calitate, preț, ca mărfurile pe care urmează să le cumpere să arate apetisant și, mai presus de toate, să fie foarte proaspete. 

  Clientela alege mai întâi cu ochii!

  Instrumentele de marketing, publicitatea, atrag clienții în magazin sau într-o zonă comercială anume din cadrul unității respective.

  La nivelul său cel mai de bază, comercializarea necesită afișarea produselor care sunt organizate într-un mod care să le faciliteze clienților să găsească ceea ce caută și să le aleagă ușor. 

  O formă inteligentă de afaceri este prezentarea diferitelor sortimente de produse perisabile în vitrine orizontale sau verticale, într-un mod care să atragă vizual atenția cumpărătorului.

  Informațiile despre mărfurile interesante pentru clientelă intră prin ochi, așa că oamenii vor decide dacă ceva arată bine sau nu, mai ales când vorbim despre mâncare sau băutură. Știm cu toții că, dacă ceva arată delicios, ne va face să vrem să-l mâncăm, însă dacă ceva arată urât, chiar dacă este cel mai gustos lucru din lume, nu ne va atrage atenția.

  De aceea este important să ai un loc foarte frumos amenajat în care să afișezi produsele afacerii tale în cel mai bun mod. Vitrinele comerciale moderne nu îndeplinesc doar funcția de a-ți organiza produsele, ci și de a le vinde în fața clienților tăi.

  De aceea nu este o simplă modă, ci a devenit deja o cerință obiectivă să plasezi tot ce vinzi într-o vitrină pentru ca să înceapă să sosească mai mulți clienți. Așa că dacă încă nu ai una sau mai multe vitrine frigorifice verticale sau orizontale pentru produsele ce se comercializează sau cea pe care o ai este deja veche, cu siguranță este timpul să cumperi una nouă, cel mai bine de la Tc Romania Crown Cool.

  Reține aceste sfaturi pentru a afișa produsele într-un mod atrăgător și eficient:

  • mediul trebuie să fie plăcut, curat și ordonat;
  • afișarea produselor și ordinea vitrinelor frigorifice trebuie să permită accesul ușor la ceea ce se oferă, facilitând și identificarea produselor și a prețurilor corespunzătoare;
  • trebuie să faci totul mai ușor pentru client ca să achiziționeze produse complementare, adică trebuie să le afișezi ținând cont de conceptul de produse complementare și de referință încrucișată;
  • antrenează-ți lucrătorii comerciali, deoarece sunt consilieri în luarea deciziilor de cumpărare;
  • ascultă și cere înainte de a oferi, pentru a înțelege dorințele și nevoile cuiva care încearcă să cumpere ceva;
  • observarea a ceea ce fac și spun clienții și potențialii este ceva ce trebuie făcut întotdeauna, deoarece comportamentele dezvăluie multe lucruri și ajută în munca de consiliere în luarea deciziilor.

  Am putea clasifica vitrine frigorifice în funcție de tipul de afacere astfel:

  • Vitrine de tejghea (blat). Sunt ideale pentru măcelarii, delicatese, brutarii și patiserii.
  • Vitrine de perete. Sunt perfect pentru produse lactate, mezeluri (în special în supermarketuri, printre alte afaceri similare).
  • Vitrine de congelare. Sunt anume concepute pentru înghețată și alimente congelate.

  Dacă ar fi vorba specific de tipurile de vitrine frigorifice verticale, ele pot fi clasificate în alte modele în funcție de sistemul lor frigorific.

  Avantajele unei vitrine verticale moderne:

  Economie de energie

  Există mărci de vitrine frigorifice care au sisteme de răcire care permit o utilizare mai eficientă a energiei în timp ce echipamentul funcționează. Totodată, oțelul inoxidabil cu care sunt realizate le face bune conductoare de frig, astfel că ajută și la răcirea mai rapidă. 

  Precizie în controlul temperaturii

  Vitrinele verticale profesionale au intervale de setare a temperaturii optime pentru a păstra produsele proaspete (alimente, băuturi). 

  Tehnologii moderne

  Unele modele au controale inteligente și digitale ale temperaturii, astfel încât să le poți programa în funcție de produsul de conservat și de condițiile de mediu ale locului în care se află.

  Ergonomie

  Multe modele de echipamente frigorifice de acest tip au un design elegant și ergonomic și vor oferi afacerii tale o imagine mai bună. 

  Dacă vrei să afli mai multe despre vitrinele frigorifice profesionale intră pe site-ul tcromania.com.

  Alte Articole