3 motive pentru care laptele praf Topfer este recomandat bebelusului tau

0
69
omar lopez vtknj2oxdvg unsplash
omar lopez vtknj2oxdvg unsplash

Hranirea optima a bebelusului reprezinta un aspect de interes pentru fiecare mamica de pretutindeni, existand in permanenta dorinta ca acest proces sa se poata realiza in cel mai bun mod cu putinta. Deoarece, din diverse motive, laptele mamei nu mai poate suplini in totalitate nevoile copilului, parintii tind sa se indrepte catre alternative, asa numitul lapte praf Topfer situandu-se in topul recomandarilor de pe piata. Cu toate acestea, prin ce anume se recomanda produsul respectiv? 

De ce se recomanda cumpararea laptelui praf Topfer?

La momentul actual, laptele praf Topfer se situeaza in topul pietei din Romania, ca urmare a beneficiilor concrete aduse bebelusului de catre formulele respective. Si totusi, cine anume este Topfer? Este vorba de o firma germana ce a fost fondata acum 100 de ani si care are numeroasa experienta in domeniul alimentatiei bebelusilor, cu tot ce tine de acesta. 

Asadar, printre beneficiile obtinute de pe urma laptelui praf Topfer se numara urmatoarele aspecte:

Poate fi administrat inca din primele luni ale bebelusului

Adaptarea la un nou mediu se poate dovedi extrem de dificila pentru un bebelus, acesta urmand sa-si obtina vitaminele si nutrientii de care are nevoie din laptele matern. In situatia in care administrarea laptelui respectiv nu se mai poate realiza in parametrii normali, laptele praf Topfer poate interveni sa preia o parte din sarcinile aferente.

Contine acizi grasi si probiotice

Laptele praf Topfer contine acizi grasi polinesaturati care se folosesc in dezvoltarea membranelor celulare. Pe deasupra, el mai contine si acidul dacosahexaenoic si pe cel arahidonic, acestia doi avand rol in dezvoltarea corecta a vederii si a creierului bebelusului.

Ofera formulele necesare unei alimenatii sanatoase

Pe langa formula ce poate fi administrata in primele luni de viata ale bebeluslui, laptele praf Topfer pune la dispozitia clientilor sai si alte formule de continuare, ce pot fi administrate odata cu varsta de 10 luni, atunci cand copilul are alte nevoi nutritive.

In concluzie, acestea sunt cateva beneficii aduse de catre laptele praf Topfer, el fiind foarte recomandat pentru toti bebelusii care vor sa aiba o alimentatie sanatoasa.