Epilare definitiva sprancene

0
36
sprancene
644a7d8ab7752

Epilare definitiva sprancene

Epilarea definitiva a sprancenelor poate fi o experienta mult mai placuta decat epilarea traditionala. Se poate realiza fie prin electroliza, fie prin laser. Principala diferenta este ca, atunci cand epilarea se face prin laser, se poate obtine un efect de epilare definitiva care dureaza mai mult decat epilarea traditionala.

Beneficiile epilarii definitive

Epilarea definitiva a sprancenelor ofera numeroase beneficii. Pe langa faptul ca lumina laser poate fi folosita pentru a indeparta parul in mod permanent, aceasta tehnica poate ajuta si la reducerea durerii. In plus, zona tratata va ramane mai lina si neteda pentru mai mult timp.

Prepararea tratamentului

Inainte de a incepe tratamentul de epilare definitiva a sprancenelor, este important sa urmati cateva instructiuni. Acestea includ evitarea expunerii la soare si solar, tratarea parului pigmentat cu creme de protectie impotriva razelor UV, precum si exfolierea zonei tratate.

Procesul tratamentului

Tratamentul de epilare definitiva a sprancenelor dureaza in general intre 15 si 20 de minute, in functie de dimensiunea zonei tratate. De obicei, se utilizeaza un aparat de laser cu o lumina de diferite lungimi de unda pentru a indeparta parul in mod permanent, fara a leza pielea.

Dupa tratamentului

Dupa tratamentul de epilare definitiva, este posibil sa existe un mic disconfort si un usor rosu-inchis pe piele. Aceste simptome ar trebui sa dispara in decursul a catorva zile. In plus, medicul poate recomanda utilizarea de medicamente antialergice si creme hidratante.

Ingrijirea acasa

Dupa tratament, este important sa se urmeze cateva masuri de precautie pentru a preveni orice iritatie sau reactii alergice. Acestea includ evitarea expunerii la soare, folosirea de produse de protectie si hidratare a pielii, precum si evitarea exfolierii prea dese.

Costul epilarii definitive

Costul epilarii definitive a sprancenelor poate varia in functie de dimensiunea zonei tratate si de medicul care efectueaza tratamentul. De obicei, tratamentul dureaza intre 4 si 6 sedinte si costul total poate varia in functie de medic si clinicile in care lucreaza acesta.

Riscurile epilarii definitive

In cazul epilarii definitive a sprancenelor, este important sa va informati cu privire la posibilele riscuri asociate tratamentului. Acestea includ iritatii ale pielii, arsuri, reactii alergice si cicatrici. In plus, este posibil ca lumina laser sa nu poata indeparta parul in mod eficient.

Epilarea definitiva a sprancenelor poate fi o experienta eficienta si placuta. Cu toate acestea, este important sa discutati despre tratament cu medicul dumneavoastra si sa intelegeti beneficiile, riscurile si costurile asociate acestuia. Astfel, puteti fi siguri ca veti obtine rezultatele dorite si ca tratamentul va fi eficient.