marți, mai 28, 2024
More

  Ce produse de styling nu ar trebui sa lipseasca din trusa daca ai parul cret? 

  Pentru a se bucura pe deplin de podoaba lor capilara, femeile trebuie sa acorde atentie ingrijirii si coafarii parului lor, dar mai ales trebuie sa aleaga produsele de curatare si de styling potrivite tipului de par. Desi fiecare tip de par are propriile avantaje si dezavantaje, parul cret este unul dintre cele mai pretentioase tipuri, reprezentand o provocare si un motiv de stres pentru multe posesoare ale unei astfel de podoabe. 

  Totusi, parul cret are un farmec aparte, iar daca acesta este pus in evidenta si femeia care il poarta va deveni mai speciala. Pentru a putea pune in evidenta un par cu o astfel de personalitate, exista anumite produse de styling care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de ingrijire. 

  Balsamul de par 

  Ingrijirea parului incepe cu curatarea acestuia. Daca in ceea ce priveste samponul, ar trebui ales unul potrivit pentru parul cret, dar care sa nu contina sulfati, cand vine vorba despre balsam, acesta este extrem de importanta. 

  Parul cret este, de obicei, uscat si fragil, motiv pentru care are nevoie de o hidratare intensa. Cel care ii poate asigura hidratarea este balsamul de par, iar formula leave-in il va mentine hidratat intre spalari. In plus, aplicarea balsamului este si momentul potrivit pentru descurcarea parului, pentru care ar trebui sa se foloseasca degetele sau un pieptan cu dintii rari. 

  Activatorul de bucle 

  Un alt produs de stylinig de nelipsit pentru femeile cu par cret este activatorul de bucle. Un activator bucle este un produs special creat pentru parul care este cret sau ondulat in mod natural, avand rolul de a defini buclele, de a-i oferi stralucire si vitalitate, eliminand efectul de par electrizat. Un astfel de produs de styling poate fi gasit sub forma de crema, spray, spuma, ulei sau unt de par. 

  De asemenea, periodic ar trebui aplicate masti si tratamente speciale pentru par cret, care il vor ajuta sa se regenereze si sa isi recapete aspectul natural si stralucitor, iar daca se foloseste caldura pentru coafare, este indicat sa se foloseasca si un spray cu protectie termica. 

  Alte Articole