marți, mai 28, 2024
More

  Cele mai importante motive pentru care sa cumperi un ceas Casio

  Casio exista din 1946, ceea ce il face una dintre cele mai vechi marci de electronice din lume. Cu peste sapte decenii de experienta sub control, Casio a perfectionat arta de a face ceasuri de calitate. De aceea, acum tot mai multe persoane aleg sa isi cumpere ceasuri Casio, avand incredere in calitatea acestora.

  Ceasurile Casio sunt durabile

  Ceasurile Casio sunt construite pentru a rezista. Astronautii le poarta in spatiu, iar militarii le poarta in lupta. Nu pare sa existe nicio aplicatie prea grea pe un ceas Casio. 

  Spre exemplu, ceasurile G Shock H2Hub sunt emblematice. Au o durata de viata a bateriei de 10 ani, sunt rezistente sub apa pana la 100 de metri si pot supravietui chiar si la caderi de la 10 metri. 

  Exista un Casio pentru fiecare ocazie

  Ceasurile Casio nu sunt doar pentru militari, astronauti sau oameni care nu au ceasuri. Brandul are o colectie larga de ceasuri care sunt potrivite pentru orice situatie. Colectia G Shock are cele mai durabile ceasuri din industrie. Sunt disponibile atat in ​​design digital, cat si analog-digital si sunt alegeri populare pentru militarii, surferii si aventurierii in aer liber.   

  Colectia Baby-G de la Casio ofera ceasuri stralucitoare si frumoase pentru femei. Ceasurile din aceasta colectie combina atat moda, cat si functionalitatea. Gama Dress este raspunsul marcii la cererea de ceasuri de lux. Aceste ceasuri uimitoare au caracteristicile pe care fanii Casio au ajuns sa le iubeasca, intr-un pachet elegant. 

  Linia Pro Trek este plina de ceasuri pentru pasionatii de timp petrecut in aer liber. Au functii pentru a ajuta drumetii si alpinisti, cum ar fi altimetre, barometre si busole. 

  Celebritatile iubesc ceasurile Casio

  Daca sunt urmate tendintele, probabil ca se stie deja ca o multime de celebritati poarta ceasuri Casio. Chiar si Bill Gates, unul dintre cei mai bogati barbati din lume, alege sa poarte un Casio de 48 de dolari la incheietura mainii. 

  Alte celebritati precum Justin Bieber, Eminem si Bradley Cooper au fost vazute purtand un ceas Casio. Trebuie sa existe un motiv pentru care prefera un Casio in locul ceasurilor de la marci scumpe si de lux!

  Alte Articole