joi, iunie 13, 2024
More

  Recreaza lumea reala in miniatura, cu ajutorul jucariilor potrivite! 

  Recreaza lumea reala in miniatura, cu ajutorul jucariilor potrivite! 

  Copiii invata despre lumea inconjuratoare prin imitarea adultilor si jocurile de rol, motiv pentru care adultii din jurul lor trebuie sa fie foarte atenti la propriul comportament si vocabular, pentru a reusi sa le transmita celor mici cele mai bune obiceiuri si comportamente. Acestea vor pune bazele adultilor de maine. 

  Odata ce cresc, copiii vor vrea sa faca si ei lucruri pe care le fac adultii, dar care sunt periculoase pentru ei, cum ar fi sa gateasca, folosind cutitul si alte instrumente periculoase, sau chiar sa conduca o masina. Exista insa si solutii potrivite pentru copii. 

  Ce jucarii pot fi oferite copiilor, pentru a recrea viata reala? 

  Pentru aproape orice activitate cotidiana desfasurata de adulti exista si o versiune in miniatura. In plus, acestea ii poate ajuta pe parinti sa descopere pasiunile si preferintele copiilor lor. 

  De exemplu, pot fi gasite truse de doctor, care imita toate instrumentele folosite in mod obisnuit de un medic, sau chiar truse de stomatolog, cu ajutorul carora copiii pot repara dintii jucariilor pe care le au sau pot face dinti din plastilina, sanatosi si cu carii. In acest fel, copiii pot fi convinsi ca nu au de ce se teme atunci cand merg la medic. 

  De asemenea, bucatariile de jucarie sunt foarte apreciate de cei mici, mai ales ca pot fi gasite unele modele foarte realiste. In aceasta categorie a jucariilor realiste se incadreaza si multe masinute electrice copii, dedicate celor mici. 

  Acestea pot fi conduse de copii, daca sunt mai mari, sau de parinti, prin intermediul unei telecomenzi. In plus, nici viteza de deplasare nu este mare, tocmai pentru a nu reprezenta un pericol pentru copii. 

  Pe piata poate fi gasita o gama foarte vasta de astfel de jucarii, prin care cei mici ii pot imita pe adulti si care le vor face joaca mai interesanta. Plimbarea celor mici cu o masinuta electrica poate fi distractiva si pentru parinti, scapandu-i totodata de grija de a sta tot timpul cu ochii pe copil, deoarece acesta se afla in siguranta, prins in centura, in propria lui masinuta. 

  Alte Articole