Enroush te învață cum ar trebui să arate o îngrijire menstruală sănătoasă

0
44
copy of dz8a5903 fara umbra
copy of dz8a5903 fara umbra

Îngrijirea menstruală sănătoasă trebuie să înceapă cu produse naturale, sigure pentru corpul tău. Un aspect important al iubirii de sine este să ai grijă ce fel de produse intră în contact cu corpul tău, de-a lungul vieții. Nu doar în alimentație și skincare. Este timpul să te uiți cu aceeași exigență și la ingredientele din produsele menstruale.

Timp îndelungat, singura așteptare de la absorbante și tampoane era să capteze sângele menstrual și să absoarbă uniform, așa încât să nu apară scurgeri și pete. Problema este că și ingredientele contează, iar noi încă nu le acordăm suficientă atenție. Dar ar trebui.

Ce înseamnă îngrijirea menstruală sănătoasă

Zona ta intimă nu are nevoie de chimicale nocive și de alergeni. La fel ca restul corpului, vulva și vaginul tău se simt cel mai bine când folosești absorbantele organice din bumbac, hipoalergenice, care nu te irită și nu îți pun sănătatea în pericol.

Produsele Enroush sunt foarte diferite de ceea ce te-ai obișnuit să vezi pe rafturile magazinelor. Realizate din bumbac 100% organic certificat GOTS, ele fac mai mult decât să absoarbă sângele și să prevină petele: îți ușurează viața la menstruație, ferindu-te de iritații, usturimi sau mâncărimi în zona intimă.

În plus, nu irită pielea, căci au pH neutru și nu conțin vopseluri sau înălbitori ce pot provoca inflamații și dezechilibre hormonale. Îți poți lua adio de la alergii, roșeață, mâncărimi sau alte reacții alergice.

Absorbantele Enroush sunt disponibile pe trei mărimi cu niveluri diferite de absorbție pentru a se adapta fiecărui flux menstrual. Dacă ai semne ca esti insarcinata, atenție la sângerările care pot apărea în primele luni de sarcină. Deși nu e vorba de o menstruație propriu-zisă, este esențial să te protejezi cu produse 100% naturale, care să nu perturbe în niciun fel echilibrul din zona intimă. 

Enroush, absorbante și tampoane din bumbac 100% organic

Zona intimă este cea mai sensibilă parte a corpului, iar pereții vaginali sunt super absorbanți, motiv pentru care vor absorbi inclusiv substanțele sufocante din produsele menstruale convenționale. De aceea ai nevoie de produse menstruale organice, din bumbac 100% organic certificat GOTS, așa cum sunt cele de la Enroush. Fără chimicale și fără ingrediente ascunse, care pot provoca infecții și usturime in zona intima.

În plus, dincolo de faptul că au doar ingrediente sigure pentru microbiomul vaginal, bumbacul 100% organic se simte ca un adevărat răsfăț pentru corp: moale, flexibil și foarte blând chiar și cu pielea sensibilă.

Important! Folosește produsele menstruale, fie ele absorbante sau tampoane, în mod corespunzător, asigurându-te că le schimbi regulat, la nevoie sau o dată la câteva ore, pentru a evita apariția infecțiilor.