Reducția mamară. Când să apelezi la o astfel de procedură și cum te pregătești pentru operație

0
166
woman hand checking lumps her breast signs breast cancer gray background healthcare concept closeup woman s hand breast showing cancer symptom
woman hand checking lumps her breast signs breast cancer gray background healthcare concept closeup woman s hand breast showing cancer symptom

Ai sânii mult prea mari? Te deranjează modul în care aceștia arată și, mai mult decât atât, ai o senzație constantă de disconfort? Foarte multe femei care au sânii foarte mari se confruntă zilnic cu dureri de spate și de gât, dar și cu alte probleme. Din fericire, așa cum augmentarea mamară este o soluție pentru femeile cu sânii mici, reducția mamară este soluția pentru micșorare. 

Cine ar trebui să recurgă la reducția mamară

Sunt câteva situații în care femeile ar trebui să ia în calcul micșorarea sânilor. În primul rând, o cupă mult prea mare poate genera complexe legate de aspectul fizic. Conturul siluetei poate să fie vizibil disproporționat din cauza dimensiunii sânilor, așadar micșorarea acestora este o variantă optimă. De asemenea, asimetriile sunt corectate cu ajutorul reducției mamare. Informează-te cu privire la cat costa reductia mamara și alocă bugetul necesar pentru a face o schimbare pozitivă în viața ta. 

Un alt factor care te poate face să decizi să apelezi la acest tip de intervenție estetică este disconfortul creat de sânii foarte mari. Multe femei prezintă dureri de gât și de spate, precum și iritații ale pielii în zona de sub sâni. Activitatea fizică poate să fie afectată din cauza acestor dureri. 

Pregătirea pentru operație

În primul rând, ai nevoie de un medic specialist de încredere, profesionist și cu experiență. O clinica estetica in Bucuresti este Clinica Estetico, locul în care vei descoperi o echipă de profesioniști care te va ajuta să obții rezultatele dorite în deplină siguranță. 

Pentru a te bucura de un aspect fizic îmbunătățit în urma intervenției și pentru confort emoțional, este recomandat ca înainte de operație să renunți la fumat. De asemenea, medicul te va informa cu privire la medicamentele care trebuie evitate pentru a nu exista complicații. 

Clinica Estetico, profesionalism și siguranță

Rata de satisfacție în rândul pacientelor care trec printr-o operație de reducție mamară la Estetico este ridicată. După doar câteva luni acestea se pot bucura de rezultatul final, sânii devenind mult mai fermi și având o dimensiune potrivită. 

La Clinica Estetico pacientele vor fi monitorizate cu atenție după operație pentru ca starea lor de sănătate să fie una cât mai bună și pentru a evalua sânii în mod constant. Primul control se efectuează la două săptămâni după intervenție, iar apoi medicul va face precizările cu privire la datele următoarelor consultații. 

Micșorarea sânilor are multiple efecte pozitive asupra calității vieții. Schimbările care vin odată cu această operație sunt atât de ordin fizic, cât și de natură psihică, deoarece sunt eliminate complexele. Analizează această opțiune și ia deciziile cele mai potrivite pentru tine. Cere informațiile de care ai nevoie, pune întrebări și programează-te la o consultație.