marți, mai 28, 2024
More

  Alege cea mai buna gradinita pentru copilul tau – Gradinita IQ-Est

  Toti parintii, mai devreme sau mai tarziu, se confrunta cu nevoia de a alege o gradinita pentru copilul lor. Dupa ce criterii ar trebui sa alegi o gradinita pentru a nu te insela? La gradinita IQ-Est se preda educatie dupa o baza tehnica si materiala de inalta calitate. 

  Nu toate institutiile scolare se pot lauda cu o baza materiala si tehnica buna. Gradinita IQ-Est Bucuresti are la dispozitie tot ceea ce are nevoie copilul pentru educatia de succes si confortabila.

  Educatori 

  Alegerea unui educator joaca un rol la fel de important. Copilul ar trebui sa primeasca nu numai cunostinte, ci si sa fie intr-o atmosfera confortabila, interesanta, care este organizata de o echipa de educatori. 

  Pentru a decide alegerea unui educator, poti face cunostinta direct si personal cu detectoarele de la gradinita IQ-Est Bucuresti. Acest lucru va facilita foarte mult alegerea si te va asigura ca micutul va fi bine in aceasta gradinita speciala. 

  In prezent, engleza este principala limba de comunicare in intreaga lume. Daca copilul tau invata engleza de la o varsta frageda, ii va fi mai usor sa o stapaneasca si sa o foloseasca activ la varsta adulta. In aceasta gradinita, copiii studiaza in cadrul programului cu studiu aprofundat al limbii engleze. Nu multe gradinite se pot lauda cu o atmosfera de respect reciproc si prietenie. 

  Cu siguranta in fiecare clasa exista un copil „agitat” care vrea sa se afirme in detrimentul altor copii. Copilul poate deveni o victima a bullying-ului chiar si la gradinita, ceea ce poate afecta stima de sine si intreaga viata a copilului afectat. 

  Acest tip de comportament este inacceptabil in gradinita IQ-Est Bucuresti. Copiii cresc intr-o atmosfera de respect, cooperare si asistenta reciproca. Se fac traininguri psihologice, in urma carora copiii descopera noi calitati de lideri si diplomati. 

  Se accepta copii chiar si la mijlocul anului scolar, daca mai exista locuri libere. Daca copilul tau este victima a agresiunii, este recomandabil sa schimbi scolile si mediile pentru a evita reaparitia evenimentelor traumatice. Usile gradinitei IQ-Est sunt deschise si pentru copilul tau.

  De ce sa alegi gradinita IQ-Est Bucuresti?

  Daca intentia ta este de a alege o gradinita  buna in Bucuresti, atunci poti merge la gradinita IQ-Est. In programele gradinitei se mentine un echilibru intre sarcinile intelectuale, fizice, psiho-emotionale si creative. 

  Se definesc si se dezvolta abilitatile intelectuale ale copilului. Copiilor li se ofera cunostintele de care au nevoie tocmai in aceasta perioada de varsta si care le vor fi utile nu numai pentru promovarea examenelor, ci si in viata de zi cu zi.  

  Copiilor cu un IQ dezvoltat li se dezvolta abilitatile de comunicare, abilitatile de lucru in echipa, capacitatea de a asculta, de a vorbi si de a negocia. Se organizeaza activitati de cercetare care le permit copiilor inteligenti sa gaseasca in mod independent raspunsuri la majoritatea intrebarilor. 

  Acest lucru se datoreaza nu numai faptului ca un astfel de copil este mai bine dezvoltat intelectual. In gradinita IQ-Est invata sa comunice si sa se comporte dupa anumite reguli. In general, dimineata copiii se grabesc sa-si petreaca timpul placut si instructiv intr-o atmosfera primitoare a unei echipe de copii si educatori. 

  Alte Articole