vineri, aprilie 12, 2024
More

  Aspiratorul Kirby: prin ce se remarca acesta? Iata ce spun informatiile de specialitate!

  Majoritatea oamenilor isi doresc sa aiba o locuinta cat mai confortabila cu putinta, in care sa se poata simti ca “acasa” atunci cand isi petrec timpul acolo. Prin urmare, atmosfera trebuie sa fie una cat mai placuta si relaxanta, o persoana avand nevoie sa se simta bine dupa o zi de lucru petrecuta la locul de munca. Pe langa facilitatile si decoratiile aferente, un rol extrem de important, in acest caz, il joaca si curatenia care se regaseste in spatiul respectiv.

  De exemplu, studiile arata ca o casa curata si ingrijita poate ajunge sa scada considerabil stresul cu care confrunta o persoana. De asemenea, curatenia respectiva va duce si la crearea unui spatiu mult mai ordonat si mai placut vederii, fapt care, implicit, va genera o atmosfera mult mai relaxanta.

  Totusi, pentru ca ordinea sa se pastreze asa cum trebuie, este foarte important sa se apeleze la instrumente de curatenie potrivite. Un exemplu concret, in acest caz, este dat de asa-numitul Kirby aspirator, o adevarata inovatie a perioadei contemporane. Acesta are capacitatea sa pastreze casa luna intr-un mod cat mai eficient cu putinta, el fiind foarte usor de manevrat si utilizat.

  Prin ce se remarca aspiratorul Kirby?

  Kirby nu ar fi un aspirator minune daca n-ar avea niste caracteristici speciale prin care se remarca. Asadar, iata care sunt trasaturile sale specifice:

  • durabilitatea. Kirby se bucura, de regula, de o durata de viata extrem de indelungata, el fiind alcatuit din materiale durabile si rezistente, precum aluminiul. Un aspirator Kirby are, in general, o durata de viata de cca. 30 de ani.
  • versatilitatea. Dispunand de nu mai putin de a 12 adaptoare diferite, Kirby poate fi transformat in orice aparat de curatare dorit.
  • sistem de filtrare inovator. Filtrul Kirby HEPA se ocupa de colectarea prafului, polenului, parului de animale si al altor alergeni care ar putea afecta sanatatea omului, atmosfera rezultata fiind una extrem de curata si sanatoasa.
  • piesele de schimb. Un alt factor care-i confera o perioada de viata indelungata acestui aspirator consta in faptul ca piesele uzate se pot schimba foarte usor. 

  In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.

  Alte Articole