marți, mai 28, 2024
More

  Cum alegi corect inelul de logodna?

  Inelul de logodna reprezinta o bijuterie foarte importanta in viata unui cuplu si trebuie ales corect, pentru a o impresiona si a o determina sa spuna da. Din fericire, aceste bijuterii au evoluat considerabil si acum exista o gama variata din care utilizatorii le pot alege pe cele mai potrivite. Sunt cateva consdierente de luat in calcul inainte de a alege astfel de bijuterii:

  Materialul din care este facut inelul de logodna

  Cea mai comuna alegere este din categoria inele de logodna cu diamante. Diamantele au fost tot timpul unele dintre cele mai cautate pietre pentru inelele de logodna, motiv pentru care acum ocupa un loc foarte important in acest domeniu al bijuteriilor. Inelele pot fi din aur galben, aur alb, platina sau alte materiale pretioase, iar diamantele nu trebuie sa fie nici foarte mari si nici foarte scumpe pentru a impresiona.

  Dimensiunea inelului de logodna

  Pentru a afla dimensiunea, este important pentru inceput sa se cunoasca pe ce mana se poarta inelul de logodna, pentru ca degetele de la mana stanga nu au aceeasi dimensiune cu degetele de la mana dreapta. S-a constatat ca, la toate persoanele, desi nu este vizibil de cele mai multe ori, mainile au dimensiuni diferite. Se va tine cont de dimensiunea degetului pe care inelul de logodna va fi purtat, astfel incat sa nu apara probleme ulterior si inelul sa fie mic.

  Preferintele logodnicei conteaza

  Pentru alegerea unui inel de logodna potrivit, se vor lua in calcul si preferintele logodnicei. Daca se stie deja ca nu ii place aurul galben spre exemplu, aceasta nu va primi un inel din aur galben. De asemenea, daca nu ii plac diamantele si vrea ceva simplu de fiecare data, nu este o idee buna ca aceste pietre sa fie alese tocmai pe acest inel. 

  In plus este recomandat sa se tina cont si de modul ei de viata. Daca este o persoana foarte activa, atunci este posibil ca bijuteriile care au pietre lipite sa se deterioreze repede si de aceea sunt recomandate variantele care sunt concepute pentru a rezista la utilizari intense.

  Alte Articole