Ce merita sa vizitezi in Dubai? Iata cum sa-ti petreci vacanta in anul 2022!

0
71
wael hneini qjkea9n3yn8 unsplash
wael hneini qjkea9n3yn8 unsplash

Pentru foarte multi oameni, planificarea vacantei reprezinta un aspect extrem de important, ei avand pretentia ca fiecare detaliu sa fie bifat la liniuta astfel incat planul sa poata fi pus in practica cat mai facil cu putinta. Aceasta afirmatie este valabila si in cazul in care se doreste o vacanta Dubai, acest loc bucurandu-se de numeroase atractii turistice care merita vizitate cel putin o data in viata, amintirile create urmand sa fie unele cu adevarat de neuitat. Prin urmare, dorind sa vina in ajutorul persoanelor care planuiesc sa-si petreaca vacanta in aceasta regiune, in articolul de fata au fost prezentate cateva locuri ce merita vizitate cu toata increderea in Dubai.

Ce anume sa se viziteze in Dubai?

Dupa cum a fost specificat anterior, in Dubai exista numeroase atractii turistice care merita vizitate cu toata increderea, amintirile create aici fiind unele de neuitat. Prin urmare, iata locurile care au fost selectionate in articolul de fata:

Burj Khalifa

Avand o inaltime de 828 metri, Burj Khalifa este la momentul actual cea mai inalta cladire din lume si una din atractiile de neuitat care pot fi intalnite in Dubai. Aici pot fi obtinute unele dintre cele mai grandioase privelisti din intreaga regiune, turistii avand sansa sa admire Dubaiul de pe platforma de la etajul 124 sau sa ia o gustare At The Top Sky Lounge.

Fantana din Dubai

La baza cladirii Burj Khalifa se afla legendara fantana din Dubai, una dintre cele mai mari fantani arteziene muzicale din lume. Jeturile de apa pot ajunge pana la inaltimea de 150 de metrii si ajung sa se legene pe piese muzicale.

Palm Jumeirah

Palm Jumeirah este una dintre cele mai mari insule artificiale din lume, o adevarata capodopera a igeniozitatii umane, atat localnicii, cat si turistii dorind sa obtina locuri de cazare la numeroasele hoteluri din regiune.

In concluzie, acestea sunt 3 locuri de mare interes pe care orice persoana care se decide sa mearga in Dubai ar trebui sa le vada, amintirile create aici fiind unele cu adevarat de neuitat.